Hälocoaching & Mental Träning, Hypnos & Visualisering

Hälsocoachning- vägledning till livstilsförändring

Vad är det som gör den här Coachning Programmet effektiv? Jo det är att utöver det Coachning samtalet och förståelsen av vad du vill förändra så kommer vi jobba med Mental Träning och Djup Visualisering. Det innebär att det du vill uppnå kommer vi lägga in i ditt undermedvetna så att det blir positivt, roligt och något du gör automatiskt.  Det gör vi genom att guida dig att slappna av sedan får du visualisera det du vill förändra och även ta bort dina hinder. Så förstärker vi det med positiva känslor

Vi arbetar även med funktionsmedicinska tester för att förstå orsaken till t.ex. mag- och tarmbesvär, allergier eller hormonell obalans. (Du kan läsa mer om respektive test på bokningssidan under rubriken hälsotester). Vi arbetar med Nordic Labratories och GetTested, Welabs samt Nutritech Hårmineralanalyser. Här ser vi vad som behövs tillsättas i tillskott och rekommenderar den mat som passar dig. Men inte nog med så kan vi fysiskt   hjälpa med effektiv träning och övningar som passar just dig.  Utifrån det så kan vi hjälpa dig både Fysiskt (träning, PT, yoga mm) Kemiskt ( Mat, tillskott, hormoner), Sedan lägger vi det Mentalt där du jobbar inifrån med visualisering med förstärkning av positiva känslor, samt med att ankra in det i din kropp.

 

Start Paket Hitta ditt NYA Jag
2 Hälsosamtal och 2 djupgående visualiseringar av det du vill jobba med. Hälsoformulär-Du svarar på frågor om din fysiska, mentala och sociala hälsa inför samtalet. Vi samställer och tillsammans sätter riktning

3900 kr ( ord 4500 kr)

 

Hitta Ditt NYA Jag Fortsättning
3mån , Vi fortsätter resan med dig. Upplägg är beroende på vad du vill.  Här kanske du vill komma igång fysiskt, få hjälp med mat, eller hur du tänker om saker och ting.
3  samtal och visualiseringar

2250 kr ( ord 2500 kr)

Paket Opitimera Dig 
Vi ser över din kemi i kroppen och kollar ämnesomsättningen och graden på stress samt om det finns gifter. Det gör vi  genom en hårmineralanalys. Därefter följer 3 samtal och upplägg. Tillskott ingår ej i priset.

3550 kr ( ord 4000kr)

Paket Trötthet och Utbrändhelt
 3 mån paket- 2 hälsosamtal och 2 visualiseringar samt 2  coachsamtal. Vi gör även test på hur ditt Kortisol ser ut. Samt antingen ett  Hormon test eller allergi test .

5900 kr (6300kr)

Paket Vikt
2 Hälsosamtal där ett ifyllt hälsoformulär ingår. Vi gör två tester Mat och Allergi test sedan följer  1 PT timme  2 djupgående visualiseringar  samt en 1 PT  eller coacing samtal till. 

6300 kr (ord 6900 kr)

Paket Mag och Tarm

 2 hälsosamtal  där genomgång av ett hälsoformulär ingår.  2 Hypnoser för att att ta bort sug och ändra beteende samt Mag och tarm test och allergitest.

5800 kr (ord 6500 kr)

Hypnos och Visualisering

Hypnos kan låta läskigt att man förlorar kontrollen. Men det gör du inte, du är medveten hela tiden men avslappnad i kroppen.  Men hjärnan tar in budskap som du tycker är bra ofiltrerat utan att ha massa åsikter om hur eller varför.  Det är oerhört effektivt.