Fridens Ansiktsbehandlingar

MARIA ÅKERBERG – Höst och Vinterkur

Välj mellan fuktighet eller utrensande för just din hy.

Ansiktsbehandling med rengöring, peeling, massage, mask, serum, olja och dagkräm. Helt ekologiskt med Maria Åkerbergs produkter med näring som passar din hy. Behandlingen ger din hy en boost samtidigt som den verkar avslappnande.

Just nu 45 min 490.- ord 590.-

MARIA ÅKERBERG Klassisk lyx för ansikte och rygg.

Vi börjar med en avslappnande rygg- och nackmassage. Vi fortsätter med en ansiktsbehandling. Rengöring och peeling. Vi skräddarsyr fortsatt behandling efter din hudtyp och dina önskemål. Här ingår vår exklusiva c-vitaminbehandling eller antirougebehandling (för ytliga blodkärl).

60 min 690:-

MARIA ÅKERBERG Återfuktande samt Frans & Bryn

Här får du en helrenovering som börjar med rengöring, peeling, mask, färgning av frans & bryn. Avslutas med skön nack & skalpmassage.

Kan byta Frans & Bryn mot extra Massage.
75 min 750:-

MARIA ÅKERBERG Liten ansiktsbehandling.

Rengöring, peeling, lymfriktig ansikts-, ögon– och dekolletagemassage, samt ansiktsmask. Avslutas med freshener, ansiktslotion och ögonkräm. 30min 450:-

 

MARIA ÅKERBERG AHA-behandling.

Energigivande ansiktsbehandling som stärker elasticiteten och spänsten i huden. Minskar åldersfläckar, rynkor och ärr. Motverkar oren hud och är porsammandragande. 30 min 450:-

 

MARIA ÅKERBERG  Aroma Ansiktsbehandling.

Avslappnande ansiktsbehandling, där massagen är en viktig del av behandlingen. Massagen får ansiktets muskulatur att slappna av samt ökar dess spänst och elasticitet. Genom de aromatiska oljorna tillförs huden rena näringsdroppar som går djupt ner i huden med hjälp av massagen.

45 min 690:-