Allergitest ImuPro

Mag-tarmproblem, depression, övervikt, migrän, hudbesvär och koncentrationsproblem mm kan orsakas av vanliga födoämnen som vi äter. ImuPro är även den analys som de flesta av våra kunder använder när de vill maximera sin prestation. ImuPro är det mest omfattande testet för överkänslighet mot födoämnen.

Imupro är en analys som undersöker eventuell IgG-medierad allergi mot födoämnen, även kallad fördröjd allergi typ III eller födoämnesintolerans. I analysen tas hänsyn till IgG1-IgG3 (IgG4 ≤ 1%) samt totalt IgG. ImuPro-analyser har genomförts i mer än tolv år och och totalt sett har man analyserat långt fler än 100 000 blodprov.

Mage och Tarm GI MAP

GI map är ett av det bästa testen på marknaden som visar hur din tarm och mage fungerar. Den visar vilka bakteterier du har, virus, patogener, mask, Inflammation och mycket mer. Det testet är bäst att börja med vid smärta och trötthet samt att magen är dålig.

Ett magtest som görs hemma där du får hem ett kit som beskriver exakt hur du ska göra. Det är ett bajsprov som du sedan ringer DHL som kommer och hämtar det. Enkel och sedan när vi får svaren går vi igenom det. Pris 4500kr ink tolkning och plan för åtgärd

Hormonrådgivning

Vi har ett samtal om hormoner och jag ställer ett antal frågor. Du får råd om vad du ska göra, äta, samt om du behöver ta prover eller inte. Vi sätter upp en plan för dig.

Hormontest Dutchtest

DUTCH analyserar hormonnivåer i torkad urin som tagits vid 4 /5 tidpunkter under ett dygn. Det är både enkelt och praktiskt och har flera specifika fördelar jämfört med prover i blod och saliv. Dutch mäter kortisolet, DHEA, Östrogen alla, Profesteron, Testestron och kortisolers metaboliter.

DUTCH mäter både steroidhormonerna och deras metaboliter, dvs de olika varianter som bildas genom hormonernas väg genom kroppen. Detta ger en mycket mer komplett bild av hormonbildning, omsättning och nedbrytning än att bara få ett ögonblicksvärde på tex östradiol. Genom att både mäta östradiol och östradiolets metaboliter kan vi se om en person har ett eventuellt problem med hormonomsättningen vilket kan indikera en ökad risk för hormonrelaterade sjukdomar. Här kan man då fatta ett informerat beslut om olika livsstilsändringar som kan påverka detta i positiv riktning och motverka framtida problem.

Du kan sen boka tid för hormonrådgivning där vi vi ser på kost, träning, samt vilka örter och vitaminer/mineraler du behöver. Pris 4500kr

Om du tar både GI-Map och Dutch Plus har du ett pris på 7200kr

Hårmineralanlys (Agneta Wennerbo)

Med en hårmineralanalys, klipper vi lite hår på baksidan av huvudet ca 2 cm av det innersta håret. Det skickas till ett labratorie i USA som sedan skickar tillbaka en rapport på ett antal sidor där du får reda på vilka din mineralstatus ser ut och vissa gifter och spårämnen. I rapporten står det exakt vad som är obalans och vad det kan medföra, samt vilken mat som rekommenderas/undvikas och vilka vitamin och mineraltillskott du behöver. Vi går igenom den tillsammans och du välder hur du vill fortsätta. Jag kan beställa vitaminer och mineraler du behöver till ett bättre pris än på nätet.

Pris 1600 inklusive samtal och plan vad som bör ändras.