Välkomna till en Skön Yogahelg

Den här helgen är verkligen för dig och du ska få njuta av intryck både inåt och utåt. Det blir en helg av reflektioner och funderingar. Jag vill att du ska få med dig känsla av lugn men också en vetskap att mycket går att förändra utan för stor uppoffring, det första steget är en riktning. En fundering att ta med är – vad vill Jag förändra i mitt liv – en ny vana. Den kan vara hur liten som helst. Vi kommer också prova på healing så om du funderar på något som du kan uttrycka specifikt och vill dela med oss att få hjälp med vore det kul. Vi kommer inte kunna hinna alla men några av oss ska få äran vara i fokus.

Incheckning blir vid 14:00. Klockan 15:00 träffas vi i lounchen/receptionen för genomgång sedan ska vi yoga så ombytt och klar.

Efter yogan kommer vi att få tillgång till att basta, duscha eller bada.

Middag kl 19:00 (så ät en stadig lunch)om jag kan få välja så drick gärna inte alkohol till maten eftersom vi ska ner i djup avslappning efter maten. Ni kan mysa med ett glas efteråt runt 22:00 i bar/lounge. På lördag är det fritt fram och dricka till maten för då har vi inget efteråt. Förutom kanske lite dans:0)

Schemat kan förändras beroende på gruppen så ha ett öppet sinne. Jag leder grupper intuitivt så därför kan lite förändras på vägen.

Jag vill att du lyssnar på din kropp när du gör yoga och berättar gärna för mig om du har skador. Du kan utmana dig själv men det ska inte gör ont. Yoga är ingen tävling och konsten är att vara där man är och acceptera det för att sen kunna utmana sig själv och sin kropp. Vi kommer använda klossar och rep. Ta gärna med om du har egna annars har jag. Yogamattan tar du med själv, har du ingen meddelar du mig innan.

Obs. Ta med anteckningsbok och penna, filt och varm tröja till yogan.

Jag ser fram emot att få vara med dig den här helgen.

Hälsningar

Agneta