Coaching och Personutveckling genom NLP

Prova Personutveckling genom NLP, t.ex. ta bort fobier, obehagliga tankar, målsättning, släppa ilska, hantera stress, och mycket mer. Agneta Wennerbo är utbildad i tekniker som tapping, hypnos, NLP (Neuro Linguistic Programming). Vi pratar en stund om vad du vill göra, sen får du hjälp med att bara sjunka ner i djup avslappning. Där tittar du på bilder i ditt inre och vi förstärker, försvagar eller tar bort bilderna. Genom tekniker så programmerar vi om din hjärna att tänka annorlunda i positiv bemärkelse. Du har nu chansen att ta vara på din fulla kraft och bli den person som du vill vara.
För en förändring så kan det behövas tre gånger men ibland behövs bara två. När det gäller barn kan det räcka med en gång.

Som näringsterapeut så kan jag även ge råd vid eventuella behov.

GI MAP

GI map är ett av det bästa testen på marknaden som visar hur din tarm och mage fungerar. Den visar vilka bakteterier du har, virus, patogener, mask, Inflammation och mycket mer. Det testet är bäst att börja med vid smärta och trötthet samt att magen är dålig.

Ett magtest som görs hemma där du får hem ett kit som beskriver exakt hur du ska göra. Det är ett bajsprov som du sedan ringer DHL som kommer och hämtar det. Enkel och sedan när vi får svaren går vi igenom det. Pris 4500kr ink tolkning och plan för åtgärd

Allergitest

Ska du få en långsiktig hälsoplan så krävs oftast att du kolla vad du är allergisk mot. Allergi 3 vi kollar IgG i kroppen med kapilärblod. Det skickar vi vidare till ett lab som kollar 240-270 födoämnen. Det kostar  3500kr  med 240 till 4500kr för 270 ämnen.

Hormontest Dutchtest

DUTCH analyserar hormonnivåer i torkad urin som tagits vid 4 /5 tidpunkter under ett dygn. Det är både enkelt och praktiskt och har flera specifika fördelar jämfört med prover i blod och saliv. Dutch mäter kortisolet, DHEA, Östrogen alla, Profesteron, Testestron och kortisolers metaboliter.

DUTCH mäter både steroidhormonerna och deras metaboliter, dvs de olika varianter som bildas genom hormonernas väg genom kroppen. Detta ger en mycket mer komplett bild av hormonbildning, omsättning och nedbrytning än att bara få ett ögonblicksvärde på tex östradiol. Genom att både mäta östradiol och östradiolets metaboliter kan vi se om en person har ett eventuellt problem med hormonomsättningen vilket kan indikera en ökad risk för hormonrelaterade sjukdomar. Här kan man då fatta ett informerat beslut om olika livsstilsändringar som kan påverka detta i positiv riktning och motverka framtida problem.

Du kan sen boka tid för hormonrådgivning där vi vi ser på kost, träning, samt vilka örter och vitaminer/mineraler du behöver. Pris 4500kr

Om du tar både GI-Map och Dutch Plus har du ett pris på 7200kr

Hårmineralanlys

Med en hårmineralanalys, klipper vi lite hår på baksidan av huvudet ca 2 cm av det innersta håret. Det skickas till ett labratorie i USA som sedan skickar tillbaka en rapport på ett antal sidor där du får reda på vilka din mineralstatus ser ut och vissa gifter och spårämnen. I rapporten står det exakt vad som är obalans och vad det kan medföra, samt vilken mat som rekommenderas/undvikas och vilka vitamin och mineraltillskott du behöver.

Pris 1600 inklusive samtal och plan vad som bör ändras.

Hormonrådgivning

Vi har ett samtal om hormoner och jag ställer ett antal frågor. Du får råd om vad du ska göra, äta, samt om du behöver ta prover eller inte. Vi sätter upp en plan för dig.