Agneta Wennerbo

Funktions Medicinare
Coach
Föreläsare
Massageterapeut
Zonterapeut
Yogalärare

Ägare till Fridens

Ända sen barn tyckte jag om att hjälpa andra. Jag sökte mig därför till friskvården efter jobbat många stressiga år som produktchef. Min drivkraft är att hjälpa dig därför har jag utbildat mig i hur kroppen fungerar anatomiskt, hur det kemiska i din kropp fungerar samt hur ditt mentala/beteende fungerar och kan förändras. Jag brinner för att dela med mig.

Idrotts/Klassisk massage,

Jag har masserat i 19 år och mestadels med terapeutisk massage.  Min massage är så pass djup som du vill ha den. Jag jobbar med koppning för bindväven, akupunkturpunkter och stretch. Jag är utbildad Naturterapeut (2år) i den ingick både zonterapi, akupressur, massage, vilket är en helhetsutbildning i komplementär medicin. Därefter studerade jag medicin på Axelssons samt en utbildning till Shiatsu terapeut (2år).

Näringspecialist

2008 utbildade jag mig till näringsspecialist med livstilsförändringar, samt hårmineralanlyser. Jag har därefter gått kurser inom ämnet, det senaste handlar mycket om hormoner, hur det fungerar och hur du kan få hjälp inom komplimentär medicinen. Jag kan hjälpa kvinnor och män när dom har hormonobalanser. Jag ser och känner det på kroppen om det är obalans för bindväven förändras och med kontrollfrågor går vi vidare tester.

NLP (Neuro Langustic Programming) Hypnos

Den senaste utbildningen är i hypnos och NLP (Neuro Langustic Programming) Det är tekniker för kunna förändra beteenden på det undermedvetna planet. Det är otroligt mycket som styrs genom det undermedvetna men för att förändra det behöver du komma ner i avslappning. Jag hjälper dig med det och ändrar på ohälsosamma rutiner eller mål du vill nå, eller hur du hanterar stress. Det jag kan förändra är fobier, rädslor, målsättning, ändra hur du ser på saker och ting.

Yogalärare och Terapeutisk yoga

Det senaste 7 åren har lett yoga och nu har jag förnyat min utbildning till Viryayoga lärare på Nordiska Yogainstitutet. Det är uppbyggd med 10 moduler för stabilisera och göra kroppen stark och smidig, jag pratar mycket teknik men lägger in ett filosofisk inslag.   Jag kommer snart gå terapeutisk yoga och kan då hjälpa dig med yoga som passar just dig.

Zonterapi/Accupress och Shiatsu terapeut

Med stelheter och smärta kan shiatsu vara en bättre behandling än massage eftersom då stretchar och jobbar med akupunkturpunkterna i kroppen. Zonterapi lättar snabbt smärtan i kroppen och det är ju djugående fotbehandling så det känns skönt i kroppen sen.

Spa och Ansikte

Jag är  utbildad i Spa-behandlingar och jobbar med Maria Åkerberg och har utöver spautbildningen gått hennes kurser, b.la i hudsjukdomar. Jag  kan hjälpa dig med produkter och näring som passar just dig.