Lena Johansson Dechateau

Yogan har funnits i mitt liv i snart tjugo år. Sedan 2007 är jag hängiven utövare av kundaliniyoga. Jag tycker om att variera olika yogaformer och har genom åren praktiserat hatha, yin, satyananda, iyengar och asthanga yoga. Med mina barn har jag fått uppleva glädjen i gravidyoga och mamma-barnyoga. Jag är utbildad kundaliniyogalärare vid Golden Bridge Yoga, USA, under ledning av Gurmukh. Lärarutbildningen gick jag i Indien. Jag är också utbildad i naad yoga med Sada Sat Kaur, Yoga Borgo, Italien.

I min undervisning använder jag kundalini-yogans många verktyg. I klasserna varierar vi kroppsövningar (asanas), andningsövningar (pranayam), meditation och mantran. På samma vis som jag tycker om att utmana mig själv i yogan, vill jag i min undervisning inspirera och vägleda andra till att utmana sig själva, gå igenom blockeringar och växa. Mina klasser brukar beskrivas som sköna, ibland ansträngande, energigivande och stämningsfulla.