Terapeutisk Massage

Dom flesta som kommer till oss har besvär men nackar eller ländrygg, axlar. Vi masserar djupare och och fokuserar på problemet och musklerna runt omkring.  Många av våra terapeuter  har masserat länge och har flera tekniker att använda. Agneta använder både akupunkturpunkter samt Dorn metoden när kotor sitter fel. Vi kan oftast fixa ett problem på en eller två gånger. Välkomna till oss.  

 

Välkommen att boka massage på Kungsholmen

Klassisk Massage

Fridens massage på Kungsholmen är något djupare än vanlig klassisk massage men den anpassas naturligtvis efter personen som ligger där. Dom flesta som kommer till oss har besvär eller värk och vill då ha en ordentlig massage. Det får du här. Klassisk massage är en blandning av djupgående massage för att trycka bort dina besvär samt avslappning för att du ska komma ner i varv. Kom gärna i tid du hinner duscha och basta/ångbad innan är det ännu bättre för att komma ner i varv..

Idrottsmassage/Terpeutisk

Här går vi in på djupet och jobbar med speciella besvär av muskler. Vi använder oss av triggerpunkter, snabb/hård massage och stretch. Idrottsmassage är en snabbare variant av massage och strävar inte efter få en skön rytm och avslappning som den klassiska massagen har.

Bindvävsmassage Koppning

Bindvävsmassage är en kraftfull behandling där du drar upp blod till bindväven och lyfter den. Det är massage som känns fantastiskt efteråt.  Du får en större kostym. Kan kännas rejält på benen men vi anpassar oss. 

Akupressur Massage

En djupgående massage som blandas med tryck på akupunktur punkter. För att ta bort spänningar som sitter hårt och djupt.Eftersom du jobbar både med kroppens fysiska kropp och kroppens energi (kinesisk medicin) så får man en effektiv behandling.

Gravidmassage

Den här massagen är kan både vara djupgående om kunden vill så. Den är framförallt inkännande. Den behandlar de ställen som kunden vill ha masserade. Den är nödvändigtvis inte mjuk om inte kunden själv vill ha en mjuk massage. De är vissa punkter vi håller oss borta från att rycka på.  Vi jobbar med drag och mindre tryck.

Lymfmassage

En väldigt lätt massage med pumpande rörelser. Vi jobbar med lymfans system som ligger ytligt. Väldigt avslappnande och skön. Kan vara bra om man har mycket vätska i kroppen. Vi har även en dräkt du kan ligga i som pumpar som gör att vätskan blir mindre påtalig. Du kan också få hjälp att kemiskt behandling dina besvär med kost och ett allergitest. Vi tittar även på hur dina hormoner är. Vätska i bindväven betyder oftast att du har obalans kemiskt. Det kan var skönt för stunden att behandla fysiskt men ska du på lång sikt bli av med det behöver vi titta närmare på din inre kemi. Läs vidare under Hälsotester.

Djupgående Fotmassage

Här jobbar vi på djupet med dina fötters muskler och senor. Det är bra för hälsporre och det liknar zonterpi. Utöver fötter tar vi med underben och kan stretcha om det behövs. Den här behandlingen känns.