Stokholms Hälsocenter

Fridens Hälsa Zenter , Fridens Hälsa AB startade jag för 17 år sedan. Jag köpte det av Satu som ägt och drivit massage här i 19 år. Här har vi det mesta förutom mig själv så jobbar 12 personer här med olika behandlingar och yoga. Min resa har gått från det det fysiska massage och yoga till kemiska som näringskonsult, balansering av hormoner till hälsotester. När en förändring skulle ske hos kunder som ändra mat och beteende mönster möttes det av motstånd. Då började jag studera mentala strukturer och lära mig hypnos och NLP (Neuro Lagustic Programming) Nästa steg är andlighet och healing kraften vi besitter i oss själva. Kort sagt människan fascinerar mig.

Du hittar verkligen det mesta hos oss det senaste tillskottet är Beatriz som även klipper hår och kör pedikyr.

Vi som jobbar här är Renata med avancerade ansiktsbehandlingar, fettreducering och vaxning, Sandra med fotvård, Ida med Naprapati och massage, Irene Spa och massage, Anna som massör och Coach, A Rickardssson som massör och yogainstruktör och Rufat med Spinology och Lena med Kundaliniyoga och Anne Ninnan med Mediyoga, jag Agneta med hälsotester, yoga, Livstilssförändring och hypnos.

Det här är ett hälsocenter för hela dig

 
Yogan är igång det finns platser kvar
Mediyoga, ViryaYoga, Nybörjaryoga, Kundaliniyoga
Klicka här
Föregående
Nästa

Välkommen till Stockholms mysigaste hälsocenter. Här hittar du bastu och dusch, du får låna morgonrock, handduk och tofflor.

Här hittar du Kroppsliga behandlingar som massage, naprapati, spinologi, fotvård, shiatsu, reflexologi. Men även hjälper vi dig med Kemin i din Kropp men hälsotester, hormontester, hårmineralanalyser, mag och tarm test, samt Allergitester. Din skönhet tar vi hand om med Spa och Ansiktsbehandlingar. Ditt Mentala har vi NLP hypnos och coaching.  Vi tar hand om ditt fysiska, kemiska samt mentala. Du är en helhet vi har ett hälsocenter för hela dig.

Hos oss hittar du allt, samt en skön bastu att sitta i.

Gör ditt val med här har du terapeuter med 20 års erfarenhet av massage, hälsorådgivning, hormoner, mag och tarm analys. Vi tar hand om hela dig.

Följ oss på Facebook