Fridens Hälso Zenter , Fridens Hälsa AB startade jag för 20 år sedan. Jag köpte det av Satu som ägt och drivit massage här i 19 år. Förutom mig själv så jobbar 10 personer här med olika behandlingar och yoga.

Min resa har gått från det fysiska massage, zonterapi, shiatsu och yoga till kemiska som näringskonsult, balansering av hormoner till hälsotester. När en förändring skulle ske hos kunder som att ändra mat eller beteende mönster möttes det av mycket motstånd. Då började jag studera mentala strukturer och lära mig hypnos och NLP (Neuro Lagustic Programming) för att kunna hjälpa kunder med hållbara förändringar.

Nästa steg var andlighet och healing kraften vi besitter i oss själva. Nu har vi även grupp healing.  Kort sagt människan fascinerar mig.

Du hittar verkligen det mesta hos oss det senaste tillskottet är Beatriz som även klipper hår och kör pedikyr. Samt Sofi som är en grym massör.

Vi som jobbar här är Sofi med djupgående massage, taktil massage, lynfmassage, Sandra med fotvård, Irene Spa och massage,  Spinology med Rufat och Sevda och Lena med Kundaliniyoga och Maria med Ajurvedamassage samt konslutation, jag Agneta med massage, shiatsu ,hälsotester, yoga, Livstilssförändring och hypnos.

Det här är ett hälsocenter för hela dig

 
Yogan är igång det finns platser kvar
Mediyoga, ViryaYoga, Nybörjaryoga, Kundaliniyoga
Klicka här
Föregående bild
Nästa bild

Välkommen till Stockholms mysigaste hälsocenter. Här hittar du bastu och dusch, du får låna morgonrock, handduk och tofflor.

Här hittar du Kroppsliga behandlingar som massage, naprapati, spinologi, fotvård, shiatsu, reflexologi. Men även hjälper vi dig med Kemin i din Kropp men hälsotester, hormontester, hårmineralanalyser, mag och tarm test, samt Allergitester. Din skönhet tar vi hand om med Spa och Ansiktsbehandlingar. Ditt Mentala har vi NLP hypnos och coaching.  Vi tar hand om ditt fysiska, kemiska samt mentala. Du är en helhet vi har ett hälsocenter för hela dig.

Hos oss hittar du allt, samt en skön bastu att sitta i.

Gör ditt val med här har du terapeuter med 20 års erfarenhet av massage, hälsorådgivning, hormoner, mag och tarm analys. Vi tar hand om hela dig.

Följ oss på Facebook