gallery-spa-1.jpg

Ansiktsbehandlingar

MARIA ÅKERBERG Klassisk lyx för ansikte och rygg.

Vi börjar med en avslappnande rygg- och nackmassage. Vi fortsätter med en ansiktsbehandling. Rengöring och peeling. Vi skräddarsyr fortsatt behandling efter din hudtyp och dina önskemål. Här ingår vår exklusiva c-vitaminbehandling eller antirougebehandling (för ytliga blodkärl).

60 min 690:-

MARIA ÅKERBERG Porrengöring samt Frans & Bryn

Här får du en helrenovering som börjar med rengöring, porrengöring, peeling, mask, färgning av frans & bryn. Avslutas med skön nack & skalpmassage.

Kan byta Frans & Bryn mot extra Massage.
90 min 850:-

MARIA ÅKERBERG Pure Cell Treatment

Må Pure Cell Treatment är en underbar behandling som ökar hudens lyster, ökar vitalitet och spänst, stimulerar kollagenproduktionen, en fantastisk ansiktsbehandling med celler från Rosenrot. det ingår rengöring, serum, mask, peeling och en kraftfull lyftande aniktsmassage,
Du kan även förvänta dig jämnare hudfärg, färgutgämningar på acneärr. Synliga resultat direkt och bygger upp huden på lång sikt. Pure Cell Treatment är behandlingen med högintensiv näring som bygger upp huden på cellnivå. Behandlingen passar alla.
Efter behandlingen serveras en alovera shot och mörk choklad och en present från Maria Åkerberg får du att ta med dig hem.
Just nu 1495:- ord pris. 1595:-.
3 behandlingar 4485.- ord.4785.-

MARIA ÅKERBERG Liten ansiktsbehandling.

Rengöring, peeling, lymfriktig ansikts-, ögon– och dekolletagemassage, samt ansiktsmask. Avslutas med freshener, ansiktslotion och ögonkräm. 30min 450:-

 

MARIA ÅKERBERG AHA-behandling.

Energigivande ansiktsbehandling som stärker elasticiteten och spänsten i huden. Minskar åldersfläckar, rynkor och ärr. Motverkar oren hud och är porsammandragande. 30 min 450:-

 

MARIA ÅKERBERG  Aroma Ansiktsbehandling.

Avslappnande ansiktsbehandling, där massagen är en viktig del av behandlingen. Massagen får ansiktets muskulatur att slappna av samt ökar dess spänst och elasticitet. Genom de aromatiska oljorna tillförs huden rena näringsdroppar som går djupt ner i huden med hjälp av massagen.

45 min 590:-