SCHEMA FÖR VECKAN

Kurs: Soundyoga
Lärare: Camilla Gidlöv
Måndagar 19:00-20:30

Soundyoga med Camilla är två kraftfulla metoder som vävs samman-Yoga och Soundhealing och skapar en magnifik helhet. Yogaövningarna är en mix av kundaliniyoga, yinyoga & Sensingyoga och ger en härlig mix av rörelse(yang) och stillhet(yin) i varje pass. Varje pass/kriya består av en guidad meditation, en uppvärmningsdel, en dynamisk del(yang), en statisk del(yin),  avslappning & mantra sång. Sound i form av inspelad musik, skålar, röst och olika instrument som förstärker effekten av yogan och hjälper till att släppa de energimässiga blockeringar så energierna kan flöda fritt. Anmäl dig till fridenshalsa@gmail.com

 

Kurs: Viryayoga Styrka och Smidighet
Lärare: Agneta Wennerbo
Tisdagar 17:30-19:00

Viryayoga förenar det bästa från två världar. De kunskapsbaserade, systematiska västerländska perspektiven samsas med det holistiska och andliga österländska. Inom Viryayoga är vi intresserade av hur kroppen fungerar, hur leder och muskler böjs, sträcks och ansträngs. Men vi är också övertygade om att det inre är minst lika viktigt och hur yogans urgamla läror kan göra oss nutida människor gladare, lugnare och mer harmoniska. Vi bryr oss både om ligament och de stora livsfrågorna. Ordet virya betyder kraft, energi och entusiasm på sanskrit. Viryayoga både ger kraft och lugn och är exakt det. Du lär dig säker yoga bygger upp muskler, och du kommer ner i djup avslappning./>Anmälan: fridenshalsa@gmail.com

Kurs: Kundaliniyoga
Lärare: Narayan Ardas Kaur (Lena Johansson de Chateau)
Onsdagar  kl. 18:30-20.00
Kursstart 6/9 sista gång 29/11 Ingen kurs 25/10,1/11,15/11

I höst träffas vi 10 onsdagar för att andas, väcka och stärka kroppen, öppna sinnet och lyfta själen med kundaliniyoga. Jag blir mer och mer förvissad om kundaliniyogans förmåga att stödja oss i livet. När du utövar kundaliniyoga blir du starkare, gladare, skarpare, vänligare och än mer kärleksfull. Oemotståndligt, eller hur!? Klasserna innehåller alltid andningsövningar, fysiska övningar och meditation. Ibland med mantra. Du får också en skön djupavslappning. Kundaliniyoga passar de flesta, yngre som äldre, stel eller vig. Tillsammans anpassar vi övningarna efter dina förutsättningar. Jag välkomnar såväl nybörjare som mer erfarna yogis – det går väldigt bra att yoga ihop! 

Anmälan till Lena Johansson de Chateau, lena.johansson.dechateau@gmail.com eller till Fridens.
Kursavgift betalas till bankkonto 9159 742 125 3 eller via Swish 0709 991233.
Anmälan gäller med betald kursavgift. Begränsat antal platser – anmäl dig i god tid!

Kurs: Yinyoga Nybörjare
Lärare: Maria Högbacke
Torsdagar  kl. 19-20.30

Hathayoga Vinyasa Flow är en lätt yoga med fokus på att komma in i kroppen. Du ska hitta flöde med andning och rörrelse, därför är det inte så många rörelser i den här yogan. Men du kommer känna igen det klassiksa stående krigarna och några fler. Den här passar nybörjare som behöver få en medvetenhet om sin kropp och sinne. Välkommen att anmäla dig. Vi har bara 10 platser till varje kurs så anmäl dig på en gång om du är intresserad.

Anmälan: fridenshalsa@gmail.com

Varje kurs 10 ggr kostar 2000kr

1850kr om du går fler kurser.

Drop In 250kr

INTRESSEANMÄLAN TILL YOGA