Yogahelger

Är du redo för en förändring både mentalt och fysiskt. Följ med på en yogahelg med Fridens Hälsa. Här får du lära dig om hormoner, stress och mage tarm. Vi provar mental träning genom att visualisera och lägga till känslor för att förstärka detta i ett hypnotiskt tillstånd.  Njutning av spa, bastu och kallbad samt tre rätters.  Sedan naturligtvis yoga som stärker kroppen och gör den smidig. Läs mer under Yogaresor

SCHEMA FÖR VECKAN

Måndagar Kundaliniyoga 18-19:30

Tisdagar  VIRYA YOGA  17:30 -19:00 , Vi startar en ny grupp sista veckan i januari 24 Januari 2023
Torsdagar Nybörjar yoga 18-19:00

Kurs: Viryayoga
Lärare: Agneta Wennerbo

Viryayoga förenar det bästa från två världar. De kunskapsbaserade, systematiska västerländska perspektiven samsas med det holistiska och andliga österländska. Inom Viryayoga är vi intresserade av hur kroppen fungerar, hur leder och muskler böjs, sträcks och ansträngs. Men vi är också övertygade om att det inre är minst lika viktigt och hur yogans urgamla läror kan göra oss nutida människor gladare, lugnare och mer harmoniska. Vi bryr oss både om ligament och de stora livsfrågorna. Ordet virya betyder kraft, energi och entusiasm på sanskrit. Viryayoga både ger och är exakt det. Du lär dig säker yoga bygger upp muskler, och du kommer ner i djup avslappning./>Anmälan: fridenshalsa@gmail.com

Kurs: Healing -Visualisering
Lärare: Agneta Wennerbo

Här kommer vi går ner i djup avslappning och lära oss att visualisera och fokusera. Vi kommer prova på att sätta nya vanor och beteenden, vi kommer även prova att göra healing på varandra. Jag jobbar med hypnos och använder tekniker från både hypnosen och NLP (Neuro Linguistic Programming) Sedan är jag utbildad i grupphealing med Lynne McTaggart där jag använder hennes beprövade tekniker. I den här kursen kan du förändra det du vill i ditt liv.

Healing Visualisering 10 ggr 2000 kr . 500kr rabatt om du även går Viryayoga.
Anmälan: fridenshalsa@gmail.com

Kurs: Kundaliniyoga
Lärare: Narayan Ardas Kaur (Lena Johansson de Chateau)
Kundaliniyoga, nybörjare/fortsättning
Måndagar  kl. 19-20.30
Start första veckan i februari 
Lärare: Lena Johansson de Chateau / Narayan Ardas Kaur
.
Anmälan till Lena Johansson de Chateau, lena.johansson.dechateau@gmail.com eller till Fridens.
Kursavgift betalas till bankkonto 9159 742 125 3 eller via Swish 0709 991233.
 

Anmälan gäller med betald kursavgift. Begränsat antal platser – anmäl dig i god tid!

 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *