Kurser

Kurser

Unik Stresskurs 4ggr på Zoom

Vi programerar om dina mönster till något som gynnar dig, din kropp och din kemi. Genom att bara lära oss slappna av och visualisera bilder byta ut, sätta ankare och mycket mer.

Här kommer vi att jobba med treeninigheten. Kropp, Kemi, Sinne

Din KEMI i kroppen, hormoner, signalsubstanser, vitaminer och mineraler. Hur fungerar dessa. Kan vi påverka dessa med mat, tillskott, fysisk röresle. En föreläsning om hur allt fungerar, vi reflekterar om våra egna liv.

Fysisk kropp, övningar som får dig att komma ner i lugn släppa ångest och stress.

Din mentala/själsliga kropp, vi kommer sjunka ner i djupet av avslappning och ta bort mönster som inte gynnar dig och lägga in nya beteenden som får dig snabbt ändra riktning. Vi tittare på att sätta ”ankare”
Bli av med sug…
Ta bort stressade situationer ur vardagen.

Kursen är live på zoom. Det spelas in och läggs på en sida du har tillgång till i 2 månader.

Start 22 Maj, 29 Maj, 19 Juni och 26 Juni kl 8.30, 90 min

Dag 1 på stresskurs Vad befinner du dig om tre månader.

En avslappning visualisering 30 min

Du får se ditt liv uppifrån och från ett perspektiv. Du landar och reflekterar vad du behöver i ditt liv. Vad är prioritet att ändra. Vad kan du inte ändra på utan bara acceptera. Vad är din högsta önskan.

Vart vill du vara om tre månader. Vi seglar ut till din paradisö och känner känslan hur är att vara just där. 

20 min

Föreläsning om Treenigheten och kraften i helhet. 40 min

Hur alla delar påverkar varandra. Fysiskt, Psykiskt och Mentalt. Hur alla hormoner/signalsubstanser påverkar oss. Kartlägg dina egna svagheter i din stressade närvaro. Vi pratar lite om hur våra egna delar ser ut i våra liv.

Fysiska Övningar 10 min

Vi tittar närmare på andnings tekniker som förändrar som du kan göra själv hemma och som påverkar din stress, ditt humör.

 

Hemläxa

  1. Skriv ner hur din pardisö ser ut samt vart du ser dig om tre månader.. Lyssna på hypnosen minst 5 ggr innan nästa gång vi träffas.
  2. Hur ser din treenighet ut
  3. Mat hur skulle din vecka se ut, utan snabba kolhydrater. Tänk vad du byter ut dom med.

Hitta något som du vill börja med i ditt liv. Det ska vara något som vi kan sätta som en vana vilket du då behöver göra samma tid varje dag och innan något du redan har som vana (tandborstning, gå upp ur sängen, efter toabesök)

Det kan också vara innan något som du ser som belöning. Typ innan frukost,

Stresskurs DAG 2 VAD vill du idag.

En avslappning och visualisering

Vi tittar på ditt liv idag och dina utmaningar. Vi lägger till positiva känslor av att klara av dina utmaningar.Vi frågar om det någon som behöver hjälpa dig och hur du från och med nu talar din egen sanning.

Föreläsning som kortisol

Hur påverkar det oss och hur kan vi balansera det. Hur mäter vi det, vad kan vi göra åt en lågt eller högt kortisol. Varför kan jag inte gå ner i vikt när mitt kortisol är högt.

Fysiskt

Vi tittar närmare på andnings tekniker som förändrar som du kan göra själv hemma och som påverkar din stress, ditt humör. Men även fysisk yoga övningar som lugnar sinnet.

Hemläxa

1.Skriva ner dina hinder och lösningar samt att beskriva känslan
till dina hinder.
2.Prova att göra andningsövningarna samma tid varje dag i 5 min.
3.Prova sluta med kaffe.

Lyssna på inspelad avslappning vi har gjort idag tre gånger till nästa gång vi träffas.

Hitta något du sluta med och något du gör istället för att det du gör som du vill sluta med.

Kurs i hormoner 6 ggr på Zoom

Yoga kurs 10ggr

Vi har olika yogasorter och olika kurser. Vi har nybörjar Virya Vinyasa Flow och Fortsättning. Tisdagar 17:00, 19:00 Kundalini på måndagar kl 18:30. Samt en Gentyoga för män. Pris 2200kr Missar man gågon gång kan man ta igen det på en annan dag under kursens gång.

Yogahelg kurs

Flera gånger per år så har jag yogahelger där vi fördjuoar oss i vårt mentala, fysiska och kemiska kropp. Det är en intensiv helg med både yoga, meditation, mental träning, samt förläsning om stress och hormoner. Välkommen att boka. Läs mer på sidan om yoga och träning där hittar du hela schemat och upplägget.
Kurser & Resor

Anmälan

Du anmäler dig genom att kontakta Agneta Wennerbo på fridenshalsa@gmail.com. Har ni frågor maila.