Yoga och Din Kropps Kemi

Välkommen till en fantastisk yogahelg till Körunda, Ösmo Nynäshamn 1-3 Mars 2024 med fördjupning i rörelserna samt i det mentala.

Yogahelg med fördjupning i din kemi och ditt mentala  

Den här helgen kommer vi göra en flödesyoga med de klassiska yogaställningarna både stående och sittande. Yogan heter Viryayoga som är en säker yogaform med mycket teknik. Vi kommer även dyka in i vår mentala del i djup avslappning och lära oss visualisera det vi vill uppnå. Ni kommer även få verktyg som hjälper att ta bort rädslor och fobier. Med djupavslappning, visualisering med bra känsla så kommer vi kunna påverka vad just du vill ha i ditt liv. Din kemiska del av din kropp kommer du även får lära hur magen fungerar som tänkande funktion samt hur det påverkar så mycket i  kroppen.
Den här helgen kommer vi jobba med både din fysiska, kemiska och mentala kropp. Här tar du kontrollen av vad du vill uppnå. Inga förkunskaper krävs.

Praktiskt.

Mjuka kläder, men ta med en filt eller tjock tröja när vi gör avslappning.
Egen yogmatta, jag kommer att ha med mig ett antal yogamattor men har ni egen ta med annars meddelar ni mig så ta jag med.  070 2655907
Ta med en liten skrivbok och penna så ni kan anteckna ideer ni kommer på och er egen vision.
Kläder efter väder. En promenad ute behövs för att få energi.

Anmälan görs genom att betala in delbetalning 1000 kr.  Anmälan betalas ej tillbaka efter 4 veckor innan ankomst.  Hela summan betalas 2 veckor innan ankomst 4300kr dubbelrum per person eller 4800 kr för enkelrum på ned stående konto SEB 5215 331 3910. Skriv ert namn. Avbokning fram till 10 dagar innan ankomst ger full återbetalning minus delbetalning 1000kr. Vid avbokning med sjukintyg så kan ni använda pengarna till nästa yogaretreat inom 12 månade

Yogahelg i Körunda, Nynäshamn
SPA och Bastu vid sjön

Yogahelg till Körunda Hotel i Nynäshamn en timme från Stockholm bjuder på en riktig naturupplevelse med gammal urskogs promenad, spa och relax samt med kalllbad och bastu.

Den här helgen kommer vara proppad med upplevelser som får hela ditt sinne att leva igen. Du får yoga 4 timmar per dag och därutöver så blir det föreläsningar om hälsa och mental träning. Du lär dig tekniker som du sen kan ta med dig hem och öva.  Är du beredd på en förändring? Vi kommer umgås , prata, äta god mat och yoga och meditera. Det finns få platser så passa på att boka resan nu.

Var: Körunda Golfhotel
När 1-3 Mars 2024
Kostnad 4500 kr full pension och boende i dubbelrum med kompis eller 4800kr  enkelrum.

Ingår fullpension med tre rätter middag. Relaxavdeling med basstu och ångbad som bubbelpool. Det finns även en bastuflotte ner vid vattnet som går att boka. Föreläsning, mental träning, Virya yoga. Passar för både nybörjare och fortsättning.

Schema

Fredag
14:00 Incheckning
14:30 Samling genomgång Introduktion en skön yoga med mycket andning.
16:00 Mental träning, Hypnos, Visualisering,
17:00 Spa
18:30 Middag

Lördag
7:30 Viryayoga introduktion, 
avslappning, meditation

9:00 Frukost 

10:30  Mental träning,
11:30 Föreläsning om stress, hormoner och signalsubstanser
12:30 Lunch
14:00 Yoga Teknik, Meditation
16:30 Bastubad och Spa
19:00 Middag
21:00 Dans

Söndag
7:30 Morgonyoga, Visualisering

9:00 Frukost 
Promenad

Utchecking
11:00 Healing

Schemat kan ändras om vi tycker att det är något som är viktigare. Allt är beroende på