Inför din behandling

För din egen säkerhet och trivsel bör du upplysa oss om du har eller har haft cancer, blodproppar, hjärtsjukdomar, högt blodtryck, pacemaker, elallergi , gravid eller har färska ärr.
Berätta detta redan när du beställer tid så kan vi välja en massör som är lämpligast. Prata med din läkare ifall du lider av någon åkomma om det överhuvudtaget är lämpligt för dig att ta massage.
Det är alltid bra att basta och värma upp sig före massagen. En dusch är något personalen uppskattar, samtidigt så lugnar man ner sig från all stress. Vatten renar inte bara huden utan även själen, det balanserar dina energier. Säg till om massagen gör ont eller känns för lätt, massören rättar sig efter dina behov och efter just din smärttröskel.
Det är alltid bra om du kan ta det lugnt hos oss både före och efter massagen. Reservera tid åt dig själv att ta det lugnt. Det är en oas du kommit till.

Avbokningsregler

Du bör avboka minst 24 timmar innan din behandling börjar. Det går ej att avboka via mail eftersom vi inte kollar regelbundet mailen. Ej i tid avbokad tid så debiteras hela beloppet.

Vett & etikett

Vi har en bastu och ett omklädningsrum som är gemensam för damer och herrar. Alla ska ha handduk på sig i bastun. Det finns ett spa rum där man kan få byta om och duscha separat. Om du inte vill byta om och duscha hos oss går det lika bra att duscha hemma och klä av dig i massage rummet där du får din massage.
Det är ett absolut krav att uppföra sig i bastun och i övriga lokaler. Vi har inte haft några problem hittills och förväntar oss att det inte blir några i framtiden.

Vad du bör veta när du tar en massage

Alla våra behandlingar är individanpassade, men vi sätter stor vikt på att alla massörer har ett kraftfullt tryck i massagen och ett harmoniskt flöde.
Fridens vill ju helst se att ni tar emot behandlingen på bästa sätt därför vill vi att ni kommer 15 minuter innan behandlingen börjar så ni antingen bara kan sitta och ta det lugnt med en kopp grönt te i vår lounge eller basta och värma musklerna innan behandlingen. Med en kropp och hjärna som har varvat ner innan vi börjar går det fortare att slappna och du får mer ut av behandlingen.
Du kan duscha och basta före din behandling. Observera att tiden du bokar är tiden för behandlingens början. Vi vill gärna behandla dig hela din bokade tid så kom i tid, om du måste avboka gör det 4 timmar innan. Ej i tid avbokade behandlingar debiteras med hela beloppet.