Fridens Hälsocoaching

Ge dig själv och din kropp en ordentlig hälsogenomgång. Du får träffa en näringsspecialist, (kollar din Kemi) naprapat (som kollar din fysiska kropp), och en mentaltränare som hjälper med mentala blockeringar. Det här kommer leda till en livstilsförändring som du är värd.

Introduktionssamtal 45 min: Vi inleder med ett samtal om hela dig. Både den fysiska kroppen, den kemiska delen med hormoner och näring, samt den mentala delen med tankar, känslor, och beteenden. Vi tror att allt hänger ihop som en treenighet. I det här samtalet sätter vi riktningen.

Fysisk genomgång 45-60 min: Här känner vi på kroppen och gör en rörelseanalys. Du får övningar och träning som är bra för dig och din kropp.
 
Näring och Kemiskt 60 min
Vi sätter en gemensamt mål för mat och vad som stärker just dig.  Vi lär dig hur  stress, hormoner, signalsubstanser fungerar. Behöver du  även extra tillskott så lägger vi in även det.
 
Mental Träning 60 min

Här jobbar vi med att hjälpa dig visualisera dina mål i en skönt avslappnat tillstånd. Genom att förankra det du vill i det undermedvetna har vi ett helt annat resultat.

 

 

 
Ytterligare så har du 20% rabatt på våra föreläsningar.

Satsa på dig själv långsiktigt!

Erbjudande: 2800 kr 

Boka redan idag. BOKA

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *