Yoga i Nynäshamn

Yoga Vinyasa Flow/Pilates

Söndagar kl 0900 -10:30 samt torsdagar kl 19:00.

Du kan välja att köpa 10 kort eller komma på drop in genom att meddela mig Agneta på 070 2655907. Det är skön säker yoga som stretchar och bygger muskler. Du kan komma både som nybörjare eller om du har gått tidigare. Jag blandar både pilates och yoga i en skön kombo för att du ska kunna bli både stark och flexibel.

Viryayoga som jag är utbildad i förenar det bästa från två världar. De kunskapsbaserade, systematiska västerländska perspektiven samsas med det holistiska och andliga österländska. Inom Viryayoga är vi intresserade av hur kroppen fungerar, hur leder och muskler böjs, sträcks och ansträngs. Men vi är också övertygade om att det inre är minst lika viktigt och hur yogans urgamla läror kan göra oss nutida människor gladare, lugnare och mer harmoniska. Vi bryr oss både om ligament och de stora livsfrågorna. Ordet virya betyder kraft, energi och entusiasm på sanskrit. Viryayoga både ger och är exakt det.

Agneta Wennerbo som här är vår Viryayoga lärare jobbar med 10 moduler som gör att kroppen får en bra helthetsträning, många övningar är för att öppna upp i bröstet och höft.  Hon lägger ihop det med ett filosofiskt perspektiv och biomekanik så ni vet att ni gör helt rätt och inte skadar er. Virja yoga är noga studerat av sjukgymnaster och naprapater för att det anatomiska ska hålla.

”Jag har gjort yoga i 15 år, och är utbildad Dipl Viryayoga lärare, 300 timmar.
Jag gör en blandning av flödesyoga där det både stående, sittande och mycket andning och avslappning. I slutet av mina pass kan det blir en ledd avslappnings övning med positiva suggestioner. Jag är även utbildat i hypnos och NLP (Neuro Languistic Programming).

”Jag har vet ingen bättre träning än det här. Jag blir även positivt
och glad samt målmedveten med yoga. Förutom att kroppen blir mjuk och stabil så känns det verkligen att jag utvecklas mentalt. Det är en livslång terapi som jag aldrig tröttnar på” //Agneta

 Vi