zonterapi_bild_fot

Reflexologi

En behandling för din hälsa

Reflexologi reducerar stress, förbättrar cirkulationen och utrensningen i kroppen. Den ökar stimuleringen av nervfunktioner, energiflöden och stärker kroppens immunförsvar. En behandling mildrar och kan eliminera smärta och andra besvär. Reflexologi ökar din energi!

Eric Lebert Hirvi

Med reflexologi skapar vi bättre balans i kroppen genom att applicera tryck och genom djupgående massage på reflexpunkter på och under fötterna. Obalanser registreras och vi söker svar på vad som är orsaken till våra besvär och olika symptom. 

Eric Lebert Hirvi har arbetat med hälsa i över 25 år på olika sätt, över 12 år med reflexologi och brinner för att hjälpa människor till en bättre hälsa. Jag tror på att kroppen läker sig själv om vi ger den de rätta förutsättningarna. Den metod jag använder mig av har jag lärt mig i Thailand där jag bott i över 10 år. Det är en av de äldsta metoderna inom kinesisk medicin och med min samlade erfarenhet av hälsoarbete så ger jag behandlingar och anordnar kurser i reflexologi. Du får ta del av konsten med reflexologi med ett coachande förhållningssätt. 

Välkommen att boka tid för behandling redan idag!