Nybörjare och fortsättning

Yogalärare på Fridens

35365-Agneta-2013-283x342

Agneta Wennerbo

Virya Yoga Lärare

Jag är utbildad av Nordiska Yoga Institutet sedan 6 år tillbaka och innan dess undervisade jag i Hatha yoga. Jag har jobbat med kroppar i 17 år som massör och näringsrådgivare. Jag fascineras också av vår mentala kapacitet och hur vi förändras när vi mediterar. Därav att jag lärt mig hypnos och NLP (Neuro Linguistic Programming. Viryayoga som jag undervisar i är en form av yoga som tränar hela kroppen och tar med det djupa meditativa. Jag håller två klasser nybörjare och fortsättning. Jag annordnar yogaresor två gånger om året och några helger. Jag jobbar med stresshantering och ledd djupavslappning och visualisering.

Michael_Kultoff

Michael Kolthoff

Mediyoga Lärare

Jag brinner för att undervisa yogans och meditationens enorma välgörande effekter till dig som inte tror att du kan slappna av, bli av med värk eller kanske accepterat att du sover dåligt. Jag började själv yoga efter att jag fått en diagnos och behövde hantera svår stress. Nu är jag lärare och terapeut i Mediyoga och känner att jag har mycket att ge andra. Jag har tidigare arbetat som sångare i Kungliga Operans kör i 26 år, men nu är det yogan som gäller fullt ut.

Lena

Lena Johansson de Chateau

Kundaliniyoga Lärare

Lena Narayan Ardas är internationellt certifierad Kundaliniyogalärare enligt Yogi Bhajan. Hon är utbildad för Gurmukh Kaur Khalsa, Shiv Charan Singh, Guru Dharam Singh Khalsa, Sadhana Singh, Siri Sat Kaur m.fl. Lena Narayan undervisar Kundaliniyoga med kunskap, engagemang och värme. Hon arbetar yogaterapeutiskt och leder yoga promenader – BreathWalks. ”Jag är djupt tacksam att få förmedla Kundaliniyogans vidsträckta kunskaper och beprövade övningar i min undervisning. Förändringseffekten av Kundaliniyoga är ofta omedelbar och djupgående.” Lena Narayan Ardas undervisar Kundaliniyoga.

yogalärare_i_Stockholm_Titti_2

Ann-Cristin (Titti) Wahlström

Yin Yoga Lärare

Jag började utöva yoga för 15 år sedan. Hatha, vinyasa flow, mindfulness yoga och numera mest yin yoga. Yogan har hjälpt mig att lyssna på min kropp och att a hand om mig på bästa möjliga sätt. Då jag känner starkt för att förmedla den känsla av välmående yoga kan ge, valde jag att 2013 börja utbilda mig inom ämnet. Jag har en lärarutbildning i yin yoga med ayurvedisk inriktning på Yoga Devi och Axelssons, där jag även gått kurs i Mindfulness yoga. Därutöver en yogainstruktörsutbildning på SAFE Education.Skriv din text här