kreta_yoga_resa_6

Fridens Yoga & Hälsoresa

Yogaresa till Kreta 15 oktober – 22 oktober 2019

Yogaresa

Följ med Agneta Wennerbo, Dipl Viryayoga lärare till Kreta den 15 oktober på en fantastisk resa med yoga och självutveckling.

Det här är resan för dig och ditt välmående. Här tittar vi närmare på den fysiska delen hos dig och stärker kroppen med yoga och andningsövningar. Den mentala delen arbetar vi på med Yoga Nidra samt mentalträning och avslappning . Den spirituella delen med meditation och chakran. Vi kommer ha fantastiska samtal om mat, hälsa, hormoner och din energi.  Vi kommer att skriva, tänka, uppleva, skratta.  Välkommen till din hälsovecka på Kreta, en resa som du inte kommer glömma.

Det här ingår för dig

  1. 7 nätter i fem stjärnigt hotell, del i dubbelrum
  2. Flyg från Arlanda
  3. Transfer
  4. All inklusive
  5. 14 pass yoga/meditaton
  6. Mentalträning
  7. Sätta mål och jobba mental bildträning

PRIS 13 900kr

Agneta Wennerbo
Diplomerad Viryayoga lärare samt dipl terapeutiskt yoga instruktör. Massageterpeut, näringsrådgivare, hormonterapeut, dipl hypnoscoach/ NLP. Sen 14 år tillbaka äger och driver Fridens Hälso Zenter i Stockholm.
 Jobbar med helheten av människan med den kemiska, fysiska och mentala delen av dig.

Om resan

Vi kommer vara en liten grupp så passa på att boka redan nu.  När du anmäler dig kommer du få schemat för varje dag. Du väljer själv hur mycket du orkar att vara med på. Du kan vara helt nybörjare eller fortsättning.  Yogan vi kommer att göra är Viryayoga, Yoga Nidra samt Yinyoga. Vi kommer att ha teknik klasser och vanliga flödes klasser. Läs mer om dom olika yoga sorterna under fliken yoga och träning.

Passa på det är bara 5 platser kvar.

Kontakta oss 
Agneta Wennerbo
070 2655907
agneta@fhz.se

 
 
 
 

 

3

Fridens yogaresa till kreta

All
occasion
bakery item
cream type