yoga_idoborg

Yogaretreat på Idöborg, Stockholm

Njut av yoga i skärgården
6-8 September 2019

All
Föreläsningar
Skärgård
Yoga
Njut

Kom och njut en helg med oss. Ute i skärgården utanför Värmdö på Idöborg. 6-8 September så kommer vi yoga, meditera,  prata om Ayurveda och hur vår kemi,fysisk och mentala hamnar rätt i balans samt äta god mat och basta och bada.

Vad Ingår

  • 8 timmars yoga och meditation
  • Föreläsningar
  • 2 Frukostar
  • 2 Luncher
  • 2 Middagar
  • Bastu & Bad
  • Boende i dubbelrum(finns enkelrum med extra kostnad)
Pris 3650 betala innan
10 Augusti 2019

Anmälan mailas till agneta@fhz.se

Agneta Wennerbo, Viryogalärare, NLP Hypnoscoach och Näringsterapeut ska ta oss med på utmaningar i Viryayogans flöde samt berätta om hormoner och hur det påverkar din stress och humör. Vi ska även prova mentala övningar  och hypnostekniker som kan får dig mer motiverad i situationer du nu tycker är tråkiga. Vi kommer titta lite närmare på Ayurvedas tekniker och hur vi utifrån vår dosha kan hitta en balans vi våra liv.

.

 

Ana Trallero

Yogainstruktör i Kundalini Tantra, Pilates instruktör, Massageterapeut utbildad i rehab Ortopedisk medicin, jobbar som PT och är utbildad 4 år i psykologi samt drivit sitt eget hälsocenter i Palma Mallorca. Hon jobbar några dagar nu på Fridens. Vi träffades för 15 års sen när Agneta precis hade köpt Fridens och när dom båda jobbade som massörer där.