Yoga position på yogaklass i Nynäshamn

Yoga i Nynäs

Virya Yoga Vinyasa Flow 2019

Viryayoga förenar det bästa från två världar. De kunskapsbaserade, systematiska västerländska perspektiven samsas med det holistiska och andliga österländska. Inom Viryayoga är vi intresserade av hur kroppen fungerar, hur leder och muskler böjs, sträcks och ansträngs. Men vi är också övertygade om att det inre är minst lika viktigt och hur yogans urgamla läror kan göra oss nutida människor gladare, lugnare och mer harmoniska. Vi bryr oss både om ligament och de stora livsfrågorna. Ordet virya betyder kraft, energi och entusiasm på sanskrit. Viryayoga både ger och är exakt det.

Jag jobbar med 10 moduler som gör att kroppen får en bra helthetsträning, många övningar är för att öppna upp i bröstet och höft.  Lägger ihop det med ett filosofiskt perspektiv och biomekanik så ni vet att ni gör helt rätt och inte skadar er. Virja yoga är noga studerat av sjukgymnaster och naprapater för att det anatomiska ska hålla.

Torsdagar kl 19:00 på Bryggargatan dörren bredvid läkarmotagningen (Yoga och NLP (Neuro Lingustic Programming)
Söndagar kl 18:00 Gym On

Meddela mig om du vill komma (0702655807

PT Yoga eller Terapeutisk Yoga

Här gör vi en yoga sekvevens som passar just din kropp och dina besvär (om du har några). Vi kommer att vara på Gym On. Jag kan bara dagtid måndagar eller torsdagar.

600kr för 75 min.

Meditation och Andning

Ibland kör jag workshops eller korta omgångar med meditation och Pranayama (andningstekniker)

Lugn nybörjaryoga

Om ni har en grupp så kan vi börja med lugn nybörjaryoga. Både företag och privat är jag med om ni vill prova några gånger. Minst 6 stycken i gruppen.