Young man enjoying the treatment in spa salon

Terapeutisk Massage

Klassisk Massage

Fridens massage på Kungsholmen är något djupare än vanlig klassisk massage men den anpassas naturligtvis efter personen som ligger där. Dom flesta som kommer till oss har besvär eller värk och vill då ha en ordentlig massage. Det får du här. Klassisk massage är en blandning av djupgående massage för att trycka bort dina besvär samt avslappning för att du ska komma ner i varv. Kom gärna i tid du hinner duscha och basta/ångbad innan är det ännu bättre för att komma ner i varv..

Idrottsmassage/Terpeutisk

Här går vi in på djupet och jobbar med speciella besvär av muskler. Vi använder oss av triggerpunkter, snabb/hård massage och stretch. Idrottsmassage är en snabbare variant av massage och strävar inte efter få en skön rytm och avslappning som den klassiska massagen har.

Bindvävsmassage

Det är massage som känns fantastiskt efteråt. Jag jobbar med koppning och drar upp binväven som får mycket blod samt att man släpper på bindväven. Du får en större kostym. Kan kännas rejält på benen.

Akupressur Massage

En djupgående massage som blandas med tryck på akupunktur punkter. För att ta bort spänningar som sitter hårt och djupt.Eftersom du jobbar både med kroppens fysiska kropp och kroppens energi (kinesisk medicin) så får man en effektiv behandling.

Gravidmassage

Den här massagen är kan både vara djupgående om kunden vill så. Den är framförallt inkännande. Den behandlar de ställen som kunden vill ha masserade. Den är nödvändigtvis inte mjuk om inte kunden själv vill ha en mjuk massage. De är vissa punkter vi håller oss borta från att rycka på.  Vi jobbar med drag och mindre tryck.

Lymfmassage

En väldigt lätt massage med pumpande rörelser. Vi jobbar med lyfans system som ligger ytligt. Väldigt avslappnande och skön. Kan vara bra om man har mycket vätska i kroppen.