sun-2571158_1280

Fridens Yoga & Hälsoresa

Det här sa några av våra deltagar om 2018 resan till Mallorca

Det var en fantastisk resa med en bra blandning av träning, nöjen och härliga människor. Resan gjorde mig inspirerad och jag skulle absolut vilja göra en liknande resa igen. Det var kul att testa på många nya saker och att träna yoga med en fantastisk utsikt varje morgon. Jag rekommenderar den här resan för alla som vill åka på en resa för att ta hand om hela kroppen och sinnet, med bra mat, fin miljö och inspirerande ledare.
Linda Adolfsson

Mycket bra resa för mig. En bra blandning av olika Yoga stilar. Bra med två ledare med helt olika bakgrund. Mina största minnen från resan är och blir. -andningsövningarna mycket bra och instruktiva. -teknikpasset för olika yoga moment -dansmediationen Och att vi som grupp hade trevligt och skötte oss hela veckan. Medans ni två jobbade hårt. Gör gärna om en vecka som denna nästa år TACK för allt jobb ni gjorde.
– Kjell-Åke Almroth

Mallorca resa ? Vilken vecka jag hade, det var helt underbart. Komma ifrån regnet en stund, få sol, ny energi, utföra olika rörelser och träffa nya vänner?. Upplägget på resan var jätte bra och ett plus extra utöver meditationen på stranden, vinprovningen, shoppingen i Palma. Våran mat som vi fick hela veckan var suverän . Jag har fått mersmak och längtar redan till en ny bokad yoga resa . Kramar ????♂️??♀️
– Carina Fager

 

 

Hälsoresa till Mallorca 21-27 oktober, 2019

Följ med Ana och Agneta på en härlig resa till Mallorca där du får träna yoga, pilates och meditera. Du får även en klassisk massage och en egen hypnos/coaching för att starta ditt eget mål mot framgång. Vi kommer att åka på flera utflykter på Mallorca. Ana som har bott 15 år på Mallorca och haft sitt eget hälsocenter kommer vara med och guida oss. Vi bor i ett eget härligt hus med pool och egen kock som lagar veganmat till oss hela veckan. Det går att beställa fisk och kött om man vill till extra kostnad. Huset ligger bara 15 min från Palma i ett underbart vackert landskap.

 

Det här är resan för dig och ditt välmående. Här tittar vi närmare på den fysiska delen hos dig och stärker kroppen med yoga och pilates. Den mentala delen arbetar vi på med hypnos och mentala bilder. Den spirituella delen med meditation och chakran. Vi kommer ha fantastiska samtal om mat, hälsa, hormoner och din energi.  Vi kommer att skriva, tänka, uppleva, skratta.  Välkommen till din hälsovecka på Mallorca, en resa som du inte kommer glömma.

Det här ingår för dig

  • 7 nätter i en vacker villa med pool, 15 min från Palma, del i dubbelrum
  • 7 frukostar, luncher och middagar
  • 14 pass yoga/pilates
  • Meditation
  • 2 utflykter
  • En individuell hypnos/coaching
  • En massage
  • Sätta mål och jobba mental bildträning

(flyg ingår ej det bokar vi när vi fått ihop en grupp till San Juan, Palma Mallorca

 

Tramuntanaflow  (www.tramuntanaflow.com) är en stor villa som har många yogagrupper. Det är anpassat för yoga och har en härlig personlighet med underbara detaljer som får dig att känna dig avslappnad. Både naturen och den egna trädgården samt utsikten får dig att bara vilja vara huset. Yogan är anpassad både för nybörjare och fortsättning. Yogan vi kommer att göra är Virya yoga och Kundalini Tantra som båda är en flödes yoga. Läs mer om yogan under vår sida yoga.

 

Ana Trallero

Yogainstruktör i Kundalini Tantra, Pilates instruktör, Massageterapeut utbildad i rehab Ortopedisk medicin, jobbar som PT och är utbildad 4 år i psykologi samt drivit sitt eget hälsocenter i Palma Mallorca. Hon jobbar några dagar nu på Fridens. Vi träffades för 15 års sen när Agneta precis hade köpt Fridens och när dom båda jobbade som massörer där. Nu är vi återförenade i en resa till Mallorca.

 

Agneta Wennerbo
Diplomerad Viryayoga lärare samt dipl terapeutiskt yoga instruktör. Massageterpeut, näringsrådgivare, hormonterapeut, dipl hypnoscoach/ NLP. Sen 14 år tillbaka äger och driver Fridens Hälso Zenter i Stockholm.
Har velat göra en hälsoresa länge och när Ana började på Fridens igen bestämde vi oss för att köra. Här är den efterlängtad och planerad med kärlek och omtanke för er.  Vi vill ge er den bästa hälsoresan ni haft.

 

Om resan

Vi kommer vara en liten grupp så passa på att boka redan nu.  När du anmäler dig kommer du få schemat för varje dag. Du väljer själv hur mycket du orkar att vara med på. Du kan vara helt nybörjare eller fortsättning. Vi är två yogalärare som anpassar oss er. Yogan vi kommer att göra är Viryayoga och Kundalini Tantra som båda är en flödesyoga. Vi kommer att ha teknik klasser och vanliga flödes klasser. Läs mer om dom olika yoga sorterna under fliken yoga och träning.

 

Passa på det är bara 4 platser kvar. Priset är  15 595, boende, mat och utflykter och aktiviteter samt flyg och transfer. Om du vill boka maila phillip@jadetravel.se eller maila agneta@fhz.se om du har frågor. Alla avbokningsdetaljer får du när du mailar Phillip.

Kontakta oss 
Agneta Wennerbo
070 2655907
agneta@fhz.se
Ana Trallero
www.anakaruna.com
076-557 50 98

Se mer om boende på www.tramuntanaflow.com