Ansiktsbehandlingar

SPA Kurer Maria Åkerberg

Maria Åkerberg Fridens Spa Delux

Du börjar med ett ångbad med eteriska oljor, en kopp utrensande te, som följs av kroppspeeling. Sedan smälter kroppen in i en välgörande lerinpackning samtidigt får du en avslappnande ansiktskur. Som avslut njuter du av en underbart skön aromamassage. Din kropp och själ är i sjunde himlen.

2,5 tim 1350 kr

Duo Behandling

Duobehandling (2 personer samtidigt) så är vi i samma behandlingsrum. Den ena personen börjar med fotbad och den andra får en rygg och nackmassage samt en ansiktsrengöring och påläggning av mask.Sedan byter vi och personen som suttit med fötterna i badet får fotmassage och inpackning av fötter och får sedan lägga sig för att få massage. Den andra får då sitta med fötterna i varmt skönt fotbad. Passar perfekt för en mor/dotter behandlingen eller par. Ni kan sitta i bastu innan och efter denna sköna behandlingar

90 min erbjudande 950 kr ord 1190kr

Maria Åkerbergs Saltscrub.

Ekologisk, varm, ljuvligt doftande scrub på torr kropp, som sedan duschas av och lämnar efter sig en mjuk, len hud.

Tillägg i massagen 250 kr:-  20min
Separat 350kr 30 min

Maria Åkerbergs Bodyscrub.

Kroppspeeling med korn från aprikoskärnor, jojobaolja och eteriska oljor. Stimulerar blodcirkulationen. Du duschas sedan med en kroppsolja som smörjs in.

Tillägg i massagen 250 kr:-  20min
Separat 350kr 30 min

Fridens Fukt och Energi kur 45 min 590 kr

En härlig Ansiktskur med rengöring, massage mask och massage, där huden får extra energi och fukt. Vi använder det allra bästa från Maria Åkerberg den här behandlingen förbättrar hudens lyster och spänst.

Moisturising Masken som vi använder tillför huden fukt med hjälp av olika fuktbevarande örtsalter och kallpressad Jojobaolja. Stärkande Mandarinolja och cellförnyande Neroliolja höjer effekten ytterligare.

Nerolioljan som kommer från blommor på pomeransträdet (bitterapelsinträdet), lindrar och lugnar huden, stimulerar cellförnyelse samt förebygger brustna blodkärl. Oljan används mot graviditetsstrimmor, rynkor och skadad hud. Den är mentalt uppiggande samt lugnande för nervsystemet.

Fridens Ansiktsdelux 690 kr

En lyxig ansiktskur med det finaste och bästa rengöringen, samt en massage med uppstramande oljor och creme, sedan en peeling med papaya som sedan aktiverar dina hudceller genom att det är enzymer i. Därefter lägger vi en djupgående mask för uppstramande och avslappnande. Olja, ögenoncreme, serum, samt en dagcreme läggs på efter det.

Saltskubb och Massage med Cirkulation/Relax oljor 790kr

Kom och få en ljuvlig saltskrubb och ta bort döda hudceller. Efter masserar vi in ljuvliga oljor från Maria Åkerberg. 60 min.